Händler: London Bridge Books Limited
Versandinformationen:
International Priority Shipping - Expressversand, 11,63 €*
Versand nach: Großbritannien, Antigua und Barbuda, Österreich, Belgien, Bulgarien, Republik Kroatien, Zypern, Tschechische Republik, Dänemark, Estland, Finnland, Frankreich, Deutschland, Griechenland, Ungarn, Irland, Italien, Lettland, Litauen, Luxemburg, Malta, Niederlande, Polen, Portugal, Rumänien, Slowakei, Slowenien, Spanien, Schweden, Australien, USA, Bahrain, Kanada, Japan, Neuseeland, China, Israel, Hongkong, Norwegen, Indonesien, Malaysia, Mexiko, Singapur, Südkorea, Schweiz, Taiwan, Bangladesch, Belize, Bermuda, Barbados, Brunei Darussalam, Kaimaninseln, Dominica, Guernsey, Gibraltar, Guadeloupe, Grenada, Island, Jersey, Jordanien, Kambodscha, St. Kitts und Nevis, St. Lucia, Liechtenstein, Sri Lanka, Macau, Monaco, Malediven, Montserrat, Martinique, Nicaragua, Oman, Pakistan, Turks- und Caicosinseln, Aruba, Saudi-Arabien, Vereinigte Arabische Emirate, Bahamas, Costa Rica, Dominikanische Republik, Guatemala, Honduras, Jamaika, Kuwait, Panama, Philippinen, Katar, El Salvador, Trinidad und Tobago, Ukraine
EAN:
Zustand: Gut
Weitere Eigenschaften | |
---|---|
ISBN | 9781940352602 |
Publication Year | 2016 |
Format | Paperback |
Language | English |
Book Title | Bread Illustrated: a Step-By-Step Guide to Achieving Bakery-Quality Results at Home |
Item Height | 254mm |
Author | America's Test Kitchen |
Publisher | America's Test Kitchen |
Topic | Baking |
Item Width | 217mm |
Item Weight | 1262g |
Number of Pages | 432 Pages |